Kauneushoitola Kullan Kaunistava Kosketuksesta löydät myös kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtääviä erikoishoitoja, jotka vaikuttavat rentouttavasti ja vahvistavasti sekä
mielen että kehon hyvinvointiin.

Erikoishoitojen hinnat ja kestot löydät Hinnasto-sivulta.


RAJAWATU-aromaattinen kuumakivihieronta

Rajawatu on alkuperältään indonesialainen aisteja hivelevä hyvinvointiseremonia, jonka juuret ovat balilaisessa Spa-konseptissa. Siinä keskeisessä asemassa ovat sekä fyysinen että psyykkinen hyvinvointi. Rajawatun tarkoituksena on rentouttaa, antaa uutta voimaa ja energiaa sekä tuottaa sisäistä harmoniaa asiakkaalle.

Anna aistiesi täyttyä lumoavalla eksootiikalla ja avaa mielesi täydelliseen rentoutumiseen. Rajawatu-hoidossa yhdistyvät hieronnan, energiahoidon ja lämpimien aromaattisten hierontakivien syvä kokonaisvaltainen vaikutus, jonka avulla koko mielesi ja kehosi kevenevät ja tunnet olosi rentoutuneeksi.

MY SPA - hoitorituaali                                     

Vihreät lehdet / Matka pohjoismaiseen metsään.
Puhdistava, virkistävä ja stressiä lievittävä ja raikas tuoksu. Sopii miehille sekä naisille (urheilijoille).

Mango / Eksoottinen matka Punta Cana lämpöön
Stimuloiva ja energisoiva vaikutus. Hoito sisältää kuorinnan käsille ja jaloille, kokovartalohieronnan lämpimällä vartalonhoitoöljyllä ja sheavoilla.

60 min. / 72€Formostar-syvälämpöhoito

Mitä jos saisit kulutettua kaloreita mukavasti pitkälläsi, samalla rentoutuen? Tai voisit muovata vartalosi ongelmakohtia helpommin ja nopeammin? Formostarin avulla se on nyt vihdoin mahdollista. Formostar infrapuna-syvälämpö laihdutushoito kuluttaa jopa 1200 kaloria jo yhdellä hoitokerralla ja muokkaa vartaloa heti ensimmäisestä hoitokerrasta lähtien.

Syvälämmön avulla nostetaan ihon ja sen alaisen rasvakudoksen lämpötilaa, jolloin verenkierto tehostuu jopa 3,5-kertaiseksi ja aineenvaihdunta kaksinkertaistuu. Tukkeutuneet valtimosuonet aukeavat ja näin kokonaisverenkierto lisääntyy myös syvimmissä kerroksissa.

Käsittely vapauttaa rasvasolujen mitokondrioiden ympärillä olevia rasvahappoja ja lipolyysi (rasva-aineen-vaihdunta) pääsee käyntiin.Tästä aiheutuva lämpö-reaktio lisää rasvakudoksen aineenvaihduntaa 12 % kohonnutta lämpötila-astetta kohden eli hoidon aikana jopa 63 %. Paikallisessa käsittelyssä tapahtuu ns. termo-reseptorien kautta hypotalamuksen ohjaamaa lämmön haihtumisen lisääntymistä eli energian kulutuksen lisääntymistä. Myös muita myönteisiä vaikutuksia on todettu: vähentää ruokahalua, lievittää kipuja, poistaa nesteitä, lisää vatsan toimintaa, uudistaa ihoa, rentouttaa jopa nikamien välissä olevia pieniä lihaksia sekä piristää yleisesti.

Formostar on ainoa syvälämpöhoito, joka vaikuttaa rasvakudoksessa jopa 4-6 cm:n syvyydessä.


 

Ultraääni -kasvohoito


Ultraääni on hellävarainen ja tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa iho ilman kipua. Ultraäänen avulla voidaan aktivoida ihon omia toimintoja sekä imeyttää tehoaineita syvälle ihon kerroksiin.

Ultraäänihoito tehoaa hyvin kasvojen ihon ongelma-alueiden käsittelyyn kuten näppylöihin, akneen, ryppyihin ja maksaläiskiin.


 

Dermaroller-mikroneulaus


Dermaroller-terapia on pehmeä mikroneulausta käyttävä terapiamuoto ihosolujen uusiutumiseen. Mikroneulaus on turvallinen hoitomenetelmä, jolla saadaan ihon kollageenin määrä lisääntymään. Kollageeni on proteiini, jota on paljon erityisesti nuoren ihmisen kuulaassa ja täyteläisessä ihossa.

Hoito sopii erinomaisesti käytettäväksi mm. juonteiden ja veltostuneen ihon hoitoon, isoista ihohuokosista kärsiville, akne-, vesirokko- ym. arville, tupakoitsijan iholle, epäpuhtaalle ja tukkoiselle iholle (ei kuitenkaan tulehdusvaiheessa), sekä auringon vaurioittaman paksuuntuneen ihon hoitoon.


Lisätietoa: www.dermaroller.com ja www.greencos.fi

Timanttihiontahoito


Timanttihiontahoito on kiireisen ihmisen nopea ja kivuton tehohoito. Iho tuntuu pehmeämmältä, tasaisemmalta ja puhtaammalta jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Kun hoitoa tehdään säännöllisesti, iho vaikuttaa nuoremmalta ja pysyy pehmeämpänä ja
kirkkaampana.

Timanttihiontahoito kuorii, puhdistaa, poistaa mustapäitä sekä talia, silottaa ryppyjä, korjaa pigmenttivirheitä ja arpeumia sekä hoitaa aknea. Hoito on uudistava ja kiinteyttävä ja sen vaikutuksesta ihonväri normalisoituu ja kirkastuu. Timanttihiontahoidolla voidaan hoitaa kasvojen lisäksi myös vartalon ihoa.


 


SCHRAMMEK Green Peal -hoidot

Green Peel Classic -hoitoon ( 1h+45min / 304€)

Sisältyy 6 vrk:n tehokuuri kotikäyttöön. Yrttisyväkuorinta on yrtteihin perustuva erittäin tehokas ihon ylimpiä kerroksia kuoriva hoito. Sopii kasvoille ja vartalolle. Todella tehokas apu akneen, aknearville ja vanhenevalle iholle sekä selluliittiin ja raskausarpiin. Tulethan ensimmäiseen hoitokertaan 15 min ennen hoidon alkua. Hoitopaketin lisäksi tulee hankkia tärkeät kotihoitotuotteet.

1.Hoito sisältää alku puhdistuksen, lämpimät komprenssit, yrttisyväkuorinta, hauteet, hoitovoide. (matka kotihoitosetti)

2.Hoito sisältää alku puhdistuksen, lämpimät kompressit, kasvohieronta, 2 teho naamiota, hoitovoide. (ampullisetti)

Green Peel Energy (60 min / 170€ )
Energia lähde väsyneelle ja veltostuneelle iholle. Täydellinen anti-age hoito, joka vauhdittaa ihon uudistumista. Hoitoon sisältyy 6 vrk.n tehokuuri kotikäyttöön.


Green Peel Fresh Up (60 min / 120€)
Hellävarainen yrttihoito ihon virkistämiseen ja kirkastamiseen. Sinulle joka haluat kasvohoidoltasi hieman tavallista enemmän. Klikkaa tästä ja katso video!

Tämä Nobelilla palkittu hoitomuoto on turvallinen ja hygieeninen vaihtoehto neulalliselle mesoterapialle.

Se on ihanteellinen hoitomuoto moniin erilaisiin hoitoihin kasvoille sekä vartalolle. Se antaa erinomaiset tulokset ilman kipua,  mustelmia tai turvoitusta ja mikä tärkeintä  ilman infektionriskiä.ENNEN JA JÄLKEEN HOIDON

Green Peal -hoito

Katso lisää ennen ja jälkeen kuvia hoidon tuloksista sivuilta www.greencos.fi

 

 

 

Mesoterapia -tehohoito

CARETEC  MESO -  neulaton mesoterapialaite käyttää korkeataajuus elektroporaatio sekä elektromosis menetelmää jossa   solukalvot tehdään läpäisevämmiksi ja tehoaineet kuljetetaan tehokkaasti syvälle ihoon ja kudoksiin. Sähköiset pulssiaallot  avaavat solukalvon hetkellisesti kanavia jolla tehoaineet pääsevät ihon eri kerrosten läpi ilman että ihoon tarvitsee puhkaista reikiä.

Tämä nobelilla palkittu hoitomuoto on turvallinen ja hygieeninen vaihtoehto neulalliselle mesoterapialle.

Se on ihanteellinen hoitomuoto moniin erilaisiin hoitoihin kasvoille sekä vartalolle. Se antaa erinomaiset tulokset ilman kipua,  mustelmia tai turvoitusta ja mikä tärkeintä  ilman infektionriskiä.TEHOHOITO NYT VARATTAVISSA JOENSUUSSA

Radiofrekvenssi -hoito

Tarkoitettu erityisesti silmänympäryksille, huuliryppyihin, kaksoisleualle, kaulan iholle, sekä vartalon ongelma-alueille.
- Turvallinen ja kivuton hoito, joka tuntuu lämpönä iholla
- Hyödyntää nykyaikaisinta radiotaajuus-energiaa sekä magneettipulsseja
- Lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta
- Solukalvojen läpäisevyys paranee, entsyymitoiminta aktivoituu, verenkierto paranee ja kuona-aineet poistuvat paremmin
- Iho kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja juonteet häviävät
- Tehokas jo ensimmäisellä käyttökerralla

TUTUSTUMISHINTAAN 80€/1.kerta
(norm. 125€)Fire & Ice -kasvohoito

Is Clinicalin tehokas FIRE & ICE -kasvohoito uudistaa tehokkaasti ihon pintakerroksen paljastaen pehmeän, hehkuvan ja nuorekkaan ihon.
Red Carpet Facial -merkilläkin tunnettu hoito on maailmantähtien suosikki!

- loistavat hoitotulokset mm. ikääntymisen merkkeihin, suuriin ihohuokosiin, pigmentaatioon, akneen.
- hoito ei vaadi toipumisaikaa, iho ei ole ärtynyt eikä jatka kuoriutumista hoidon jälkeen